KLASA PIERWSZA
przedmioty ogólnokształcące
Lp. | Przedmioty | Autor | Tytuł | Wydawca |
1. | Język polski | M. Chmiel, E. Kostrzewa | Ponad Słowami cz. I i II | Nowa Era |
2. | Język angielski | M. Rosi?ska, K. Wilson | Matura Masters – Student’s Book – elementary | Macmillan |
3. | Język niemiecki | S. Mróz-Dwornikowska, K. Szachowska | Welttour. Podręcznik z zeszytem ćwiczeń | Nowa Era |
4. | Historia | S. Roszak, J. Kłaczkow | Poznać przeszłość. Wiek XX | Nowa Era |
5. | Wiedza o społeczeństwie | A. Janicki | W centrum uwagi | Nowa Era |
6. | Wiedza o kulturze | M. Bokiniec, B. Forysewicz | Spotkania z kultur? | Nowa Era |
7. | Matematyka | W. Babiański, L. Chałko | Matematyka | Nowa Era |
8. | Fizyka i astronomia | M. Braun, W. Śliwa | Odkryć fizykę | Nowa Era |
9. | Chemia | R. Hassa, A. Mrzigod | To jest chemia | Nowa Era |
10. | Biologia | E. Bonar, W. Krzeszowiec | Biologia na czasie | Nowa Era |
11. | Geografia | B. Lenartowicz, M. Wójcik | Czas na geografię | PWN |
12. | Podstawy przedsiębiorczości | Z. Makieła, T. Rachwał | Krok w przedsiębiorczość | Nowa Era |
13. | Informatyka | |||
14. | Edukacja dla bezpieczeństwa | Praca zbiorowa | Żyję i działam bezpiecznie. Edukacja dla bezpieczeństwa | Nowa Era |
Przedmioty zawodowe
Lp. | Przedmioty | Autor | Tytuł | Wydawca |
1. | Wyposażenie techniczne | W. Jastrzębski | Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych | WSiP |
2. | Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem | A. Kmiołek | Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności | WSiP |
3. | Podstawy żywienia | H. Kunachowicz | Zasady żywienia. Planowanie i ocena | WSiP |
KLASA DRUGA
przedmioty ogólnokształcące
Lp. | Przedmioty | Autor | Tytuł | Wydawca |
1. | Język polski | M. Chmiel, A. Równy | Ponad słowami. Klasa 2 cz. 1 Poziom podstawowy i rozszerzony | Nowa era |
2. | Język niemiecki | K. ?uniewska | Alles klar 1B | WSiP |
3. | J?zyk angielski | M. Rosi?ska | Matura Masters Pre-intermediate | Macmillan |
4. | Matematyka | W. Babi?ski i in. | Matematyka 1Zakres podstawowy i rozszerzony | Nowa Era |
5. | Biologia rozszerzona
|
M. Guzik i in. | Biologia na czasie 1 Zakres rozszerzony | Nowa Era |
6. | Podstawy przedsi?biorczo?ci | Z. Makie?a, T. Rachwa? | Krok w przedsi?biorczo?? | Nowa Era |
Przedmioty zawodowe
Lp. | Przedmioty | Autor | Tytu? | Wydawca |
1. | Podejmowanie i prowadzenie dzia?alno?ci gospodarczej | T. Gorzelny | Prowadzenie dzia?alno?ci gospodarczej | Wsip |
2. | Wyposa?enie techniczne | M. Zienkiewicz | Sporz?dzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 3 | WSiP |
3. | Technologia gastronomiczna z towaroznastwem | Kamio?ek | Sporz?dzanie i ekspedycja potraw i napojów | WSiP |
4. | Podstawy ?ywienia | H. Kunachowicz i in. | Zasady ?ywienia | WSiP |
5. | Obs?uga konsumenta | Kamio?ek | Us?ugi gastronomiczne | WSiP |
6. | Organizowanie produkcji gastronomicznej | Kamio?ek | Organizacja produkcji gastronomicznej | WSiP |
KLASA TRZECIA
przedmioty ogólnokszta?c?ce
Lp. | Przedmioty | Autor | Tytu? | Wydawca |
1. | J?zyk polski | M. Chmiel i in. | Ponad s?owami. Klasa 2 cz. 2 Poziom podstawowy i rozszerzony | Nowa Era |
2. | J?zyk niemiecki | K. ?uniewska i in. | Alles klar 2A Zakres rozszerzony | WSiP |
3. | J?zyk angielski | M. Rosi?ska i in. | Matura Masters Intermediate | Macmillan |
4. | Matematyka | W. Babi?ski i in. | Matematyka 2 Zakres rozszerzony | Nowa Era |
5. | Biologia rozszerzona
|
F. Dubert i in. | Biologia na czasie 2 Zakres rozszerzony | Nowa Era |
6. | Historia i spo?ecze?stwo- poziom uzupe?niaj?cy | T. Ma?kowski | Pozna? przesz?o??. Ojczysty Panteon i ojczyste spory | Nowa Era |
Przedmioty zawodowe
Lp. | Przedmioty | Autor | Tytu? | Wydawca |
1. | Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem | Kmio?ek | Sporz?dzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1, 2 | WSiP |
2. | Obs?uga konsumenta | R. Szajna i in. | Obs?uga klientów w gastronomii | WSiP |
3. | Podejmowanie i prowadzenie dzia?alno?ci gospodarczej | J. Musia?kiewicz | Podejmowanie i prowadzenie dzia?alno?ci gospodarczej | Ekonomik |